sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • St. Jorisstraat 15
    5211 HA 's-Hertogenbosch
  • 073-6101469

G-Nius BV

G-Nius Business to Business netwerkonderneming ondersteunt sinds begin 2002 haar opdrachtgevers bij het detacheren van de juiste professional bij de juiste opdracht. Sterk georiënteerd vanuit de specifieke wensen en behoeften van de relaties, zorgt G-Nius voor de juiste invulling van zowel tijdelijke als vaste aanstellingen. Hierbij staat het detacheren centraal, maar kan G-Nius desgewenst ook zorgen voor het werven en selecteren. Kennis, ervaring én een uitgebreid B2B netwerk heeft G-Nius in de afgelopen jaren met name opgebouwd in de vakgebieden:

· Management Services
· ICT Services
· Logistic Services
· Utilities Services

“Het projectmatig detacheren van de juiste professional vraagt om gedegen kennis en ervaring. Een goed inzicht hebben in de opdracht van de relatie is hierbij het uitgangspunt. Vervolgens helpt ons uitgebreide netwerk ons dagelijks bij het selecteren van de gewenste professional,” vertelt Gijs-Jan Deenen, eigenaar van G-Nius.

Samenwerken met G-Nius betekent in de regel samenwerken met een betrouwbaar en integer team. Een team van vijf Business Managers dat vanuit ‘s-Hertogenbosch u veel zorgen uit handen neemt en met u meedenkt. Op persoonlijke en informeel zakelijke wijze handelt het team pro-actief en gaat snel en daadkrachtig voor u aan de slag. Daarnaast zijn 50 professionals verspreid over Nederland dagelijks ‘dedicated’ actief bij opdrachtgevers van G-Nius.

Deze website biedt u veel informatie over wat G-Nius voor u kan betekenen. Nog liever staan wij u graag persoonlijk te woord..

Met vriendelijke groeten,
G-Nius BV


Gijs-Jan Deenen
(T): +31 73 610 14 69


Foto's van G-Nius BVG-Nius BV in het kort

Diensten

  • Advies / consultancy
  • Detachering
  • Selectie
  • Werving
  • projecten