De Overstap Adviesbureau


Pasmaatweg 21 7556 PH Hengelo
0742509002 Klik om te bellen

Over De Overstap Adviesbureau

De Overstap werkt voor u
U zoekt een betrouwbare organisatie met jarenlange ervaring om u te ondersteunen met adviezen, coaching of bemiddeling? Dat zijn wij! Of het nu gaat om werkfit te worden, het vinden van een passende baan, jobcoaching, tweede spoor re-integratie, outplacement, ambulante begeleiding of Burn-out coaching, op elk gebied staan onze betrokken en ervaren collega's voor u klaar.

Wij beschikken over specifieke expertise op het gebied van: Autisme Spectrum Stoornis (ASS), klassiek autisme, asperger, PDD-NOS, verstandelijke of psychische beperking, moeilijk lerende, AD(H)D, borderline, depressieve- of burnoutklachten, (gedeeltelijk-) arbeidsongeschiktheid.
Onze coaches hebben geleerd dat er nooit één standaardbegeleiding bestaat. Zij weten dat ze dieper moeten kijken naar het gedrag van mensen met autisme. Dan het gaat om het ontdekken, ernaast staan, rekening houden met de omstandigheden, ruimte geven en aanzetten tot eigen regie.

Onze dienstverlening richt zich op de Participatiewet en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Wij bieden zorgtrajecten aan maar begeleiden en bemiddelen ook naar werk en richten ons o.a. op het (re)-integreren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het bedrijfsleven vervult hierin een belangrijke rol.

Focus op de regionale arbeidsmarkt
We zijn een organisatie met een sterke focus op de regionale (arbeids-)markt. Onze jobcoaches en re-integratieconsulenten kennen en werken in de regio, met de nadruk op Oost-Nederland. U kunt profiteren van ons uitgebreide netwerk.

Ambulante begeleiding
Hebt u een beperking en bent u op zoek naar thuisondersteuning? En komt u met moeite mee in de samenleving? Leven, werken – veel dingen gaan misschien anders dan wat bij u past. Hoe zorgt u ervoor dat u toch meedoet? De Overstap helpt hierbij met thuisondersteuning in Oost-Nederland. We zorgen dat u zich beter redt en ontwikkelt.

De Overstap biedt u een multidisciplinaire aanpak. Een aanpak die waarde toevoegt. Twijfel of vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag! Wij zijn gehuisvest in Hengelo en Zwolle.

Video

Wij maken de Overstap

Foto's

Kantoor Hengelo
Kantoor Zwolle
Steffie neemt bij ons de telefoon op.

Diensten

Ambulante begeleiding
Coaching
Loopbaan testen
Reïntegratie
Trainingen

Certificeringen

ISO certificaat

Onze locatie

Logo De Overstap Adviesbureau

De Overstap Adviesbureau

De Overstap Adviesbureau


Pasmaatweg 21 7556 PH Hengelo
0742509002 Klik om te bellen