Detacom Projekten en Detachering B.V.


Poststraat 2 B 6135 KR Sittard
+31885582525 Klik om te bellen

Over Detacom Projekten en Detachering B.V.

Detacom is opgericht in 1994 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een gerespecteerde ICT- dienstverlener. Als zusterbedrijf van Educom houdt Detacom zich bezig met het uitvoeren van software development projecten en het detacheren van ervaren professionals. Detacom is een professionele ICT-dienstverlener, die haar klanten middels een flexibele schil een oplossing biedt voor zowel de behoefte aan tijdelijke als structurele capaciteit.

Door innovatie van onze dienstverlening, focus op kwaliteit, projecten uitvoeren, uitbreiding van onze producten en diensten én maximaal gebruik te maken van de synergie voordelen door de samenwerking met Educom, is in 2016 een nieuw Detacom gecreëerd dat veel meer kansen kan bieden aan zowel haar medewerkers als aan haar opdrachtgevers.

Met name de uitvoering van projecten biedt medewerkers een uitstekende omgeving om zich snel te ontplooien op het vlak van software ontwikkeling. Daarbij is een tijdelijke detachering bij verschillende opdrachtgevers een uitstekende aanvulling om zich te verbreden in het vakgebied of om zich te specialiseren. Door de combinatie van projecten en detachering, creëren we een positieve spiraal voor medewerkers om gericht te werken aan bepaalde competenties, zodat ze op termijn doorgroeien tot experts op hun gebied.

De uitvoering van projecten geeft opdrachtgevers de mogelijkheid om gebruik te maken van een flexibele schil voor software ontwikkeling, die naar behoefte kan worden ingevuld. De eigen medewerkers van opdrachtgever kunnen worden ingezet op trajecten die alleen door deze medewerkers kunnen worden uitgevoerd, terwijl parallel daaraan belangrijke software ontwikkelprojecten gewoon doorgang vinden en waarbij de risico’s beperkt zijn.

Diensten

Advies / consultancy
Detachering
Softwareontwikkeling

Onze locatie

Detacom Projekten en Detachering B.V.


Poststraat 2 B 6135 KR Sittard
+31885582525 Klik om te bellen