G-Nius BV


St. Jorisstraat 15 5211 HA 's-Hertogenbosch
073 610 1469 Klik om te bellen

Over G-Nius BV

G-Nius ondersteunt sinds 2002 haar opdrachtgevers bij het detacheren van de juiste professional bij de juiste opdracht. Sterk georiënteerd vanuit de specifieke wensen en behoeften van de relaties, zorgt G-Nius voor de juiste invulling van zowel tijdelijke als vaste aanstellingen. Hierbij staat het detacheren centraal, maar kan G-Nius desgewenst ook zorgen voor een detavast constructie en het werven en selecteren van IT-professionals.

In de afgelopen jaren heeft G-Nius veel kennis, ervaring én een uitgebreid netwerk heeft G-Nius opgebouwd in de vakgebieden:

  • Energy & Utilities Services
  • IT & Consultancy
  • IT & Finance
  • IT & Healthcare
  • IT Logistics & WMS
  • Software & Development.

“Het projectmatig detacheren van de juiste professional vraagt om gedegen kennis en ervaring. Een goed inzicht hebben in de opdracht van de relatie is hierbij het uitgangspunt. Vervolgens helpt ons uitgebreide netwerk ons dagelijks bij het selecteren van de gewenste professional,” vertelt Gijs-Jan Deenen, oprichter van G-Nius.

Samenwerken met G-Nius betekent in de regel samenwerken met een betrouwbaar en integer team. Het team van Business Managers neemt vanuit ‘s-Hertogenbosch veel zorgen uit handen neemt en denkt mee over een oplossing op maat.

Op persoonlijke en informeel zakelijke wijze handelt het team pro-actief en gaat snel en daadkrachtig voor aan de slag. Daarnaast zijn meer dan 50 professionals verspreid over Nederland dagelijks ‘dedicated’ actief bij opdrachtgevers van G-Nius.

Deze website bevat veel informatie over wat G-Nius professionals en opdrachtgevers kan bieden. Maar nog liever staan wij u graag persoonlijk te woord.

Met vriendelijke groeten,
G-Nius BV

Gijs-Jan Deenen
(T): +31 73 610 14 69

Our competence - your genius

Foto's

G-Nius

Diensten

Advies / consultancy
Detachering
Selectie
Werving

Certificeringen

SNA-gecertificeerd (NEN-4400-1)

Artikelen

Ervaren ondernemers bieden professionals in zakelijke dienstverlening

In de voormalige pastorie van de huidige ‘Orangerie’ werkt een hecht team met hart en ziel voor G-Nius. Zij doen zaken op de ‘G-Nius-manier’: commercieel, maar met aandacht voor...

Onze locatie

G-Nius BV


St. Jorisstraat 15 5211 HA 's-Hertogenbosch
073 610 1469 Klik om te bellen