HRM Solutions


Houtzaagmolen 104 6003 CB Weert
06-53275805 Klik om te bellen

Over HRM Solutions

HRM Solutions is de bedrijfsnaam voor de Human Resource consultancyactiviteiten die sinds drie jaar door mij verricht worden als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP).
Mijn naam is Hans van Boekholdt. Vanuit mijn vestigingsplaats Weert ondersteun ik profit en non-profit organisaties in Limburg en Noord-Brabant bij tijdelijke capaciteitsproblemen op het gebied van Personeelsbeleid/ Human Resource Management.

Sinds mijn studie Personeelsmanagement ben ik inmiddels 20 jaar met veel plezier actief binnen mijn vakgebied Personeel & Organisatie. Voordat ik mij zelfstandig vestigde ben ik in diverse personeelsmanagementfuncties werkzaam geweest binnen zowel de semi-overheid als de industriële sector. Juist die diversiteit aan functies en sectoren blijken een waardevolle basis te zijn voor het succesvol verrichten van mijn huidige zelfstandige consultancyactiviteiten.

De gespecialiseerde ondersteuning van HRM Solutions kan bestaan uit een van de volgende kernactiviteiten:

Het voorzien in tijdelijk benodigde Human Resource Interim managementcapaciteit;
Het voorzien in tijdelijk Human Resource Projectmanagement.
Naast deze kernactiviteiten bied ik u advies bij vraagstukken op het gebied van Human Resources beleid in de breedste zin van het woord.


Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

Een pragmatische doch zeer persoonlijke benadering van uw HRM-problematiek;
Interventie blijft meestal niet beperkt tot advisering, doch wordt meestal vervolgd met aansturing en begeleiding van het implementatietraject aangevuld met coaching van het interne management;
Duidelijke afspraken en doelstellingen m.b.t. de te realiseren eindresultaten en de daarvoor benodigde tijd en middelen.

Continuïteit en kwaliteitsborging:

Kwaliteit van dienstverlening is gewaarborgd middels relevante vakopleiding, vakbekwaamheid en brede praktijkwerkervaring.
HRM Solutions onderschrijft de gedragscode van de Nederlandse Orde van Registermanagers (ORM), waarin (kwaliteits-)normen en gedragsregels voor professioneel handelen en persoonlijk optreden zijn vastgelegd.
De continuïteit van mijn dienstverlening wordt tot slot gewaarborgd middels de verschillende samenwerkingsverbanden met partner bureaus en zelfstandig gevestigde interim- en projectmanagers.
HRM Solutions beschikt over een geldige Verklaring arbeidsrelatie (VAR-winst uit onderneming). Hiermee bent u als opdrachtgever geheel gevrijwaard van alle premie afdrachtrisico's.

Mijn kracht:

Het realiseren van de afgesproken resultaten binnen de afgesproken termijn met een werkwijze die volledig afgestemd is op uw organisatie.
Borging van de behaalde resultaten door kennisoverdracht, documentering en coaching van het interne management voor het einde van de opdracht.
No-nonsense heldere adviezen en duidelijke klare taal in verslaglegging.
Professioneel, betrokken en betrouwbaar werkend met vooral veel organisatiesensitiviteit.
Vraagstukken worden vanzelfsprekend vertrouwelijk en met respect behandeld.


HRM Solutions in het kort

Diensten

Advies / consultancy

Onze locatie

HRM Solutions


Houtzaagmolen 104 6003 CB Weert
06-53275805 Klik om te bellen