MT S+R B.V. Productiviteit en Gezondheid


Poststraat 2c 6135 KR Sittard
046 436 3800 Klik om te bellen

Over MT S+R B.V. Productiviteit en Gezondheid

MTSR staat voor Mensen, Gezondheid en werken. Bij MTSR vindt u een breed dienstenpakket, gericht op uw welzijn en de relatie met uw privé-, werk- en maatschappelijke omgeving. Wij helpen u op persoonlijke en multidisciplinaire wijze met preventie, curatie, diagnostiek, advies, behandeling en nazorg. Samen kunnen we een bewezen alternatief bieden voor de traditionele organisatie: mensgericht, integer, professioneel én innovatief.
We willen mensen verbinden en het functioneren van mensen in de breedste context van het woord optimaliseren. Onze aanpak is persoonlijk, waar nodig multidisciplinair, oorspronkelijk, onconventioneel en boven alles loyaal en onafhankelijk. Als het goed gaat met de mensen in een organisatie, gaat het goed met de organisatie. Daar varen wij allemaal wel bij.
Binnen MT s|+|r hebben we een afdeling psychologie waar (GZ) psychologen, geestelijke gezondheidsdeskundigen, maatschappelijk werk en een vak therapeute creatief zorg leveren. Onze afdeling fysiotherapie is een jonge, dynamische en enthousiaste praktijk met (arbeids) fysiotherapeuten, manueel therapeuten en psychosomatisch fysiotherapeuten. Daarnaast bieden de Arbeid & Organisatie deskundigen van MT s|+|r ondersteuning op het gebied van arbeidsongeschiktheid, welzijns- en organisatieproblemen.

Diensten

Advies / consultancy
Reïntegratie
Trainingen

Onze locatie

MT S+R B.V. Productiviteit en Gezondheid


Poststraat 2c 6135 KR Sittard
046 436 3800 Klik om te bellen