Profit Consulting B.V.


Tweelingenlaan 4 7324 AM Apeldoorn
0555762822 Klik om te bellen

Over Profit Consulting B.V.

Vanaf de oprichting in 1998 onderscheidt Profit zich door kennis en ruime ervaring binnen het vakgebied van de technische-softwareontwikkeling.
Profit Nederland heeft vestigingen in Apeldoorn, Amsterdam en Eindhoven. Profit Consulting Apeldoorn en Profit Consulting Eindhoven zijn gespecialiseerd in detachering van technische-(embedded-) softwareprofessionals. Naast detachering van technische softwareprofessionals richt Profit Amsterdam zich ook op het detacheren van professionals in de Business-IT.
Profit Software Improvement is een werkmaatschappij dat specifieke (detachering)diensten levert op het gebied van testen, quality assurance, trainingen, business analyse en requirements engineering.

Profit Nederland met ruim 60 professionals is een professionele, kennisintensieve en informele organisatie met zeer korte lijnen. Er is veel aandacht voor onze hoogopgeleide medewerkers. Zij behoren dan ook tot de beste software-engineers van Nederland. Onze opdrachtgevers, waaronder OEM-partijen op nationaal en internationaal niveau, kunnen dan ook te alle tijde rekenen op zeer gemotiveerde Profit professionals met gedegen en up-to-date materiekennis.
Dat dit wordt gewaardeerd, blijkt uit het feit dat Profit door een deel van zijn opdrachtgevers tot Preferred Supplier is benoemd.

Foto's

Diensten

Detachering
Selectie
Werving

Onze locatie

Profit Consulting B.V.


Tweelingenlaan 4 7324 AM Apeldoorn
0555762822 Klik om te bellen