Quality Coaching B.V.


Donia 1 9202 LB Drachten
0505494926 Klik om te bellen

Over Quality Coaching B.V.

Quality Coaching is een jobcoachorganisatie die al meer dan 15 jaar bestaat en actief is in de regio's Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland. We helpen werkzoekenden naar een passende werkplek en begeleiden als er behoefte aan is op de werkvloer.

We zijn gericht op het vinden van een duurzame werkplek die past bij de werkzoekende. Dit bereiken wij door de werkzoekende zoveel mogelijk de verantwoordelijkheid binnen het traject te geven op punten waar dat nodig is, maar zo min mogelijk te belasten op onderdelen waar dat niet nodig is.

Quality Coaching is een landelijk erkende jobcoachorganisatie en in het bezit van het keurmerk Blik op Werk. Daarnaast zijn we al jaren een betrouwbare partner van onder andere het UWV, gemeenten en werkgevers.

Naast het ondersteunen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, begeleiden wij werknemers bij het vinden van hun eigen weg in hun loopbaan. Dit traject staat voor maatwerk en persoonlijke aandacht. Wij vinden dat ieder mens het recht heeft gelukkig te zijn in zijn werkzame leven en gaan daarom samen aan de slag om het beste uit de werknemer te halen.

Diensten

Advies / consultancy
Coaching
Reïntegratie
Selectie
Trainingen
Werving

Onze locatie

Quality Coaching B.V.


Donia 1 9202 LB Drachten
0505494926 Klik om te bellen