Quimasa Business Coach & Interim HRM


Huizerweg 90 1402 AH Bussum
06-24418813 Klik om te bellen

Over Quimasa Business Coach & Interim HRM

Quimasa Business Coaching levert een professioneel opgeleide coach voor individuele coaching en teamcoaching ter ontwikkeling van (management)teams, directies en individuele managers op het gebied van functionering, performance, samenwerking en communicatievraagstukken.

Wanneer de oude aanpak, oplossingen en gedragingen niet meer toereikend blijken om nieuwe situaties en ontwikkelingen in de organisatie het hoofd te bieden en tot vruchtbare resultaten om te zetten is een coachingstraject het aangewezen instrument.

Realisatie van (SMART) doelen door oplossing van belemmeringen en blokkades, leren balanceren in complexe situaties, toename van oplossingsrichtingen, beweging en keuzevrijheid in handelen, bewustwording, zelfacceptatie en zelfsturing. Via een oplossings- en ontwikkelingsgerichte benadering en met respect voor ieders eigenheid, ervaring en potentieel, worden individuen en teams ondersteunt in hun weg naar meesterschap en eigenaarschap ter creatie van excellente resultaten.

Specifieke aanpak die erop gericht is dat de gecoachte(n) bijdraagt aan uw organisatieverandering door verkregen inzichten te integreren en blijvend in te bedden in de werkpraktijk.


Quimasa Interim Human Resources Management levert nieuwetijdse HRM-oplossingen die resultaten van organisaties en bemensing aantoonbaar verbeteren en bijdragen aan:
- Het nemen van verantwoordelijkheid door het individu en het collectief
- Het inbedden van verbetering in de dagelijkse werkprocessen
- Het goed functioneren van de interne communicatie en informatie

Innovatie en optimalisatie van processen en resultaten door begeleiding naar meer oplossingsvermogen. Onze aanpak kenmerkt zich door onze tijdelijke aanwezigheid, relatiebeheer met alle echelons,
ervaringsdeskundigheid, voorbeeldgedrag en een no nonsence mentaliteit.

Diensten

Advies / consultancy
Reïntegratie
Trainingen

Onze locatie

Quimasa Business Coach & Interim HRM


Huizerweg 90 1402 AH Bussum
06-24418813 Klik om te bellen