RenesanS


Sterkerstraat 16 7481 JW Haaksbergen
06 57963035 Klik om te bellen

Duidelijk merkbaar resultaat al na 1 coachgesprek
Ervaringsdeskundigheid tot en met directieniveau
Unieke coachmethodiek biedt verrassende inzichten

Over RenesanS

Ben jij een ambitieuze professionals en heb jij het gevoel dat er (veel) meer in jou zit, maar lukt het je nog niet goed om hier een succes van te maken? Lees dan nog even verder, want ik verwacht dat mijn unieke coachaanpak jou verder kan helpen.

Mijn unieke coachaanpak is erop gericht om jou te laten ervaren hoe je jouw emoties kunt gebruiken om inzicht te krijgen in jouw (nu nog onbewuste) belemmeringen. De gangbare overtuiging (zeker in het bedrijfsleven) is dat emoties zoveel mogelijk moeten worden onderdrukt en dat je jouw gevoel het beste kunt thuislaten.

Diep van binnen weet iedereen dat je gevoel minstens zo belangrijk als je verstand. We zijn immers allemaal mensen én geen machines. Toch lukt het ons vaak niet om hiertussen een goede balans te vinden en dit werkt contra-productief.

Het probleem is dat de meesten van ons nooit hebben geleerd hoe we ons gevoel (ook in een zakelijke omgeving) wél effectief kunnen inzetten. Hierdoor belemmeren we onze ontwikkeling en halen er niet uit wat erin zit. Dankzij een super effectieve methode kan ik jou leren hoe jij dit wél kunt doen, zodat je met veel minder moeite wél succesvol kunt worden.

Hiervoor heb ik een (online) coachprogramma ontwikkeld, dat erop is gericht om jou, stap voor stap, ervan bewust te maken wat jouw gevoel zegt, zodat je de natuurlijke balans tussen jouw hoofd en jouw hart kunt herstellen en je opeens gaat inzien waardoor jij jezelf al die tijd onnodig hebt belemmerd. Hierdoor voel je je heel snel veel beter en ga je moeiteloos vanuit jouw natuurlijke kracht presteren.

Als jij (op dit moment) jouw gevoel het voordeel van de twijfel durft te geven, dan nodig ik jou van harte uit om een kennismakingsafspraak in te plannen via: www.renesans.nl/contactformulier-2/zinvol-adviesgesprek/

We gaan dan samen in gesprek over jouw coachvraag en onderzoeken dan gelijk of we een klik hebben.

Ik zie er naar uit om je binnenkort te spreken:-)

Hartelijke groet,
René Bussink

P.S.: Wil je direct aan de slag, surf dan naar www.snelwegnaarsucces.nl/coachprogramma

Als jij niets verandert, dan verandert er niets. Daarom help ik jou om inzicht te krijgen in datgene wat jou uniek maakt

Foto's

René Bussink

Diensten

Advies / consultancy
Coaching
Selectie
Werving

Certificeringen

Register Loopbaanprofessional Noloc

Team

Artikelen

Wat doet een life coach?

Heel kort samengevat: Een lifecoach helpt jou inzicht te krijgen in datgene wat er voor jou écht toe doet en gaat samen met jou op zoek naar mogelijkheden om datgene te realiseren, zodat jij je...

Onze locatie

RenesanS


Sterkerstraat 16 7481 JW Haaksbergen
06 57963035 Klik om te bellen