Solkie


De Hank 154 3832 JM Leusden
0645199325 Klik om te bellen

Gegamificeerde onderzoek= 15%-40% Hogere Respons
Mw kunnen direct starten - Geen inlog of App nodig
Praktische resultaten voor direct leidingggevenden

Over Solkie

Effectieve digitale medewerkers onderzoeken

Meet frequent zodat je de trends en ontwikkelingen ziet.

Groei door te vragen is ons credo. Wij bieden effectieve digitale medewerkers onderzoeken die wél leuk en interessant zijn voor de medewerkers.

Stap 1. Vraag snel en eenvoudig

Stap 2. Krijg direct inzicht

Stap 3. Onderneem passende actie

Stap 4. Zie direct het effect van je actie

Wat kan je verwachten bij het werken met Solkie?

  • Creëer een data gestuurde strategie om medewerkersbetrokkenheid te ontwikkelen
  • Breng betekenisvolle wijzigingen aan voor een succesvolle cultuur.
  • Weet welke impact je maakt
  • Erken en waardeer de beleving van medewerkers

Solkie helpt organisaties met ontwikkelen vanuit medewerkers. Een maandelijks terugkerend onderzoek zorgt voor meer inzicht dan bij een eenmalig onderzoek, zonder campagne voor een hoge deelname. Inzicht waarmee je trends ontdekt om betere prestaties te realiseren met medewerkers. Het nodigt uit om elke keer kleine acties te doen die leiden tot organisatieontwikkeling. De verwachtingen zijn minder groots dan bij een groot onderzoek waardoor de bereidheid hoog blijft. Frequent meten betekent makkelijker kunnen bijsturen.

Door vragen te stellen over wat medewerkers zélf doen en medewerkers hun eigen resultaten te laten zien met tips, ontstaat er bewustzijn over hun eigen invloed. Dit draagt bij aan duurzame inzetbaarheid en meer betrokkenheid. Voortgebracht vanuit beweging bij de medewerkers zelf.

Wij leggen de focus daar waar het onderzoek plaatsvindt; de mens, buiten en op kantoor, op de werkvloer. Wij innoveren met intuïtief gebruiksvriendelijk design door bijvoorbeeld gamification, maar ook door directe terugkoppeling van resultaten en tips aan medewerkers. Gevolg: 20 tot 40 procent hogere deelname ten opzichte van methodieken zonder deze elementen. Op elk apparaat met een browser, zonder download op je privé telefoon. Een hoger participatiepercentage geeft een betrouwbaarder resultaat.

Wat zichtbaar is krijgt aandacht en wat aandacht krijgt groeit. Besturen of leidinggeven aan de juiste organisatieveranderingen – gaat sneller en efficiënter – wanneer de veranderingen duidelijk zichtbaar zijn. Door de juiste antwoorden terug te krijgen, zijn besluiten onderbouwd met actuele en relevante informatie over houding, gedrag en motivatie van medewerkers.

Het werkende leven continue verbeteren en plezieriger maken. Deze passie is de drijvende kracht achter Solkie.

Kortom, Solkie staat voor effectieve digitale medewerkersonderzoeken, die wél leuk en interessant zijn voor medewerkers om te maken.

Wil je weten hoe we dat door voor onze klanten?

Ga naar de website en doe de demo.

Solkie - Groei door te vragen - Geeft leidinggevenden en HR het inzicht om medewerkers te laten groeien

Foto's

Diensten

Medewerkersbelevingonderzoeken

Artikelen

Medewerkerstevredenheid: frequent onderzoek werkt

Het is geen geheim dat gelukkige medewerkers beter presteren en minder snel vertrekken naar een andere werkgever. Ook weten we intussen dan als medewerkers zich betrokken voelen bij hun werk en het beleid...

Onze locatie

Logo Solkie

Solkie

Solkie


De Hank 154 3832 JM Leusden
0645199325 Klik om te bellen