Stichting Integratie & Werkaanbod


Edisonweg 21B 4207 HE Gorinchem
0183610660 Klik om te bellen

Over Stichting Integratie & Werkaanbod

U zoekt professionele oplossingen. Om een passende baan te kunnen vinden of om weer op de vertrouwde plek aan de slag te kunnen. Wellicht bent u werkgever en wilt u het ziekteverzuim in uw bedrijf terugdringen. Of outplacement voor medewerkers mogelijk maken.

Het vinden van oplossingen voor arbeidsgerelateerde vraagstukken is de kracht van Stichting Integratie & Werkaanbod (SIW). We kennen de praktijk van alle zijden. Met meer dan 25 specialisten werken we voor particulieren, bedrijfsleven, overheid en sociale partners. Dat doen we sinds 2001 als onafhankelijke en zelfstandige organisatie.

Resultaten

Re-integratietrajecten vereisen een deskundige, individuele benadering. Het gaat over mensen. De re-integratiedeskundigen en de jobcoaches SIW focussen zich volledig op de doelgroep. Wat wilt u specifiek bereiken? En binnen welke termijn? Soms is er intensieve (werkplek-)begeleiding en coaching nodig. In een andere situatie biedt zorgvuldig advies uitkomst. Hoe dan ook, wij sturen op resultaten. Met een praktische aanpak.

Dienstverlening

Omdat SIW voor uiteenlopende opdrachtgevers werkt, is onze dienstverlening veelzijdig. Zo maken werknemers en werkzoekenden gebruik van onze expertise in activering en jobcoaching. Werkgevers en overheid schakelen SIW in voor onder andere verzuimbegeleiding en re-integratie. Onder de tabs Particulieren en Werkgevers kunt u bekijken welke specialismen we in huis hebben.

Persoonlijk

De website geeft een indruk van onze diensten. U kunt ons altijd benaderen voor een toelichting en een persoonlijk gesprek. Een eerste kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend.

Diensten

Reïntegratie
Selectie
Werving

Onze locatie

Stichting Integratie & Werkaanbod


Edisonweg 21B 4207 HE Gorinchem
0183610660 Klik om te bellen