Stichting Integratie & Werkaanbod SIW


Edisonweg 21b 4207 HE Gorinchem
0183-610660 Klik om te bellen

Over Stichting Integratie & Werkaanbod SIW

Werktrajecten, voortrajecten, Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO), inburgering, Actieve Jobhunting, begeleid werken, sociale activering, gesubsidieerde arbeid (voormalig WIW en ID-banen en nieuwe vormen), duale trajecten, Wet verbetering poortwachter en outplacement.
De SIW gaat in haar werkwijze niet uit van de beperkingen, maar van de mogelijkheden van een cliënt en probeert deze optimaal te gebruiken door het leveren van maatwerk. Elk persoon is uniek met zijn of haar eigen verhaal en achtergrond, waardoor het inzetten van standaard trajecten niet tot het succesvolle resultaat zou leiden wat de SIW voor ogen staat. De SIW gelooft dan ook sterk in een werkwijze waarbij de inzet van competenties van individuen, specifieke vakgerichte scholing, gerichte intensieve, individuele aansturing en begeleiding en concrete werkervaring in combinatie met een gerichte en persoonlijke jobhunting leidt tot het beste resultaat voor de individuele kandidaat.
Bij de SIW vormt de cliënt het uitgangspunt. Het werken vanuit de mogelijkheden en de kerncompetenties van de cliënt en het van daaruit inzetten van een traject gericht op maatwerk is voor de SIW de basis, maar ook de voorwaarde om te komen tot een succesvol resultaat. Het uiteindelijke doel van de SIW is het voorkomen van langdurige werkeloosheid en uitsluiting in de Nederlandse maatschappij. De SIW wil dit doel bereiken door de mogelijkheden op een eigen bestaansvoorziening van de betrokkene te bevorderen.

Diensten

Advies / consultancy
Detachering
Reïntegratie
Selectie
Trainingen
Werving

Onze locatie

Stichting Integratie & Werkaanbod SIW


Edisonweg 21b 4207 HE Gorinchem
0183-610660 Klik om te bellen